Guinita

2000

Sv. Halvblod

e. Guinness ue. Lambert

 

Frida och Guinita upplevde fem härliga tävlingsår tillsammans, 2006-2011. Hösten 2011 såldes Guinita till bästa Sabina, Örebro, som tidigare varit medryttare på både Guinita och Excellent. Tillsammans med Sabina får nu Guinita fortsätta att ha roligt och prestera i samtliga discipliner! Mer info och fler bilder på Guinita om Du klickar här.

 

Marilyn

2005

New Forest

e. Sörbys Vilmer X ue. Robin RNF

 Marilyn

Detta lovande ponnysto såldes i Maj 2011 till en familj i Stockholm, vi önskar Marilyn och den nya ryttarinnan Johanna Stort Lycka Till! 

 

Pablo Picasso

2005

Sv. Halvblod

e. Cornetto ue. Pablo

Denna otroligt talangfulla kille såldes i April 2009 för att matchas vidare för de stora klasserna i hoppning. Vi följer nu Picasso och hans nya ägare Emelie på deras väg upp till toppen.

 

Rocky Hill

2005

Oldenburger

e. Rolls Royce ue. Hill Hawk

rocky

Rocky såldes till Kungsbacka i Januari 2009, vi önskar Maggan Stort Lycka Till med denna härliga häst!

 

Excellent

2000

Sv. Halvblod

e. Pans Kardinal ue. Elizar

Exx

Efter nästan 3,5 år i vår ägo såldes Excellent i September 2008 för att ge plats för yngre förmågor i stallet. Han kommer alltid att ha en särskild plats i våra hjärtan och mår nu toppen hos sin nya ägare Emelie i Skåne.

 

Beezie's Comet

1996

Connemara

e. Carrintubber Lad ue. Westside Hector

Beezie

Denna sagoponny såldes år 2005 då Malin gick över på stor häst, tillsammans deltog de bl.a. i två individuella SM samt flera Lag-SM i Fälttävlan. Nu lever han lycklig i Trappalanda och kommer för evigt vara i våra tankar.

 

Beezie's Cloud

1995

Connemara

e. Carrintubber Lad ue. Ardravinna Andy

cloud

Denna kritvita grabb var halvbror med Beezie's Comet och vi importerade själva hem honom ifrån våra goda vänner på Irland. Han såldes år 2003 och finns nu i Finland.