malin

Jag är född 1987 och har sysslat med hästar i stort sett hela livet. Jag började liksom Frida på ridskola och under somrarna hade jag ponny på lån. Sommarponnysarna stannade plötsligt längre än bara under själva sommaren och plötsligt insåg väl mamma och pappa att det inte längre fanns någon återvändo. Första alldeles egna ponnyn köptes då jag var 13 år gammal, den 4-åriga D-ponnyn Beezie's Comet. 

Tillsammans med denna sagoponny lärde jag mig massor. Jag gick i systers fotspår och fokus låg på Fälttävlan, b.la. deltog vi i två individuella SM samt flera Lag-SM i fälttävlan.

Ponnyåren försvann snabbt och steget att gå över på stor häst blev ett faktum. En svart, snygg men outbildad 5-årig halvblods-valack köptes och han tävlades sedan upp till LA:4 dressyr, Lätt klass Fälttävlan samt 1,10m hoppning. Dessvärre var kapacitén begränsad och då jag siktade högre fick fina Excellent säljas för att ge plats åt yngre mer lovande förmågor.

First Impression köptes som 3-åring hösten 2008 och vi har startat upp till MsvC med fina resultat, under våren 2013 är debuten i MsvB inplanerad. Det är en häst med förutsättningar för att gå hela vägen och vi är glada över att ha denna fina häst i stallet.

Jag är nu åter Borås-bo efter 5 år i Örebro där jag tog ut en Civilekonomexamen men inriktning Nationalkonomi med spetskompetens inom statistik. Jag bor tillsammans med min sambo Pontus och våra härliga dvärgschnauzers Gibson och Romeo. Jag arbetar sedan september som Ekonomichef på ett företag strax utanför Borås där jag trivs helt utomordentligt bra, världens bästa kollegor och varierande arbetsuppgifter. Vid sidan om driver jag och min kära syster Lantz Sadelkammare där vi säljer högkvalitativa märkessadlar.

 

gibs